Äntligen ny butik

Äntligen ny butik

Nu har vi äntligen flyttat butiken. Allt som skulle flyttas är flyttat och kvar är bara städningen. Vi har i vanlig ordning anlitat Flyttstäd Västerås för hjälp med städningen. Det brukar bli bäst så. Vi har alltid blivit nöjda med deras tjänster och aldrig har det varit några problem. Det känns tryggt och veta att jobbet blir gjort på ett professionellt sätt och att det inte fuskas hej vilt, vilket vi varit med om från andra lokala städfirmor. Inte kul när det händer och det tar en massa onödig energi som man kan lägga på annat.

Den nya butiken ser riktigt bra ut. Det mesta börjar komma på sin plats och vi väntar väl mest på alla nya varor som vi har beställt i samband med flytten och vår nya branding. Vi kommer ju har fler varumärken än förut och ett mycket större lager, för att på så sätt kunna erbjuda snabbare service och leveranser. Lagret är dock en annan kostnadspost vi får ta i beräkning, men vi har räknat ut att vi ska jobba in lagerkostnaden på ungefär ett år och det får väl ändå ses som ett mycket rimligt mål.

Personalsidan förstärks även den med tre nya medarbetare på heltid. Det ska bli kul att träffa dem alla i nästa vecka när vi börjar arbetet med ödet nya lagret. Hoppas att vi alla kommer att trivas tillsammans, men det tror jag. Tillsammans kommer vi att göra storverk. Det är jag säker på. Det finns liksom ingen tvekan här. Nu kör vi all in och jag är säker på att vi träffat rätt personalmässigt och det känns riktigt bra.

Så om två veckor syns vi. Då är ni välkomna till vår nya butik med så många fler varor. Ni kommer att hitta allt hos oss, allt som ni kan behöva inom arbetsskydd och det är vi stolta att säga. Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerat *.

*
*
Du kan använda dessa <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr>-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>