Nu utökar vi sortimentet

Nu utökar vi sortimentet

Kära kunder!

Vi är väldigt glada över att kunna meddela att utbyggnaden av butiken har gått bra. Tack vare vår större butiksyta kommer vi nu att kunna utöka vårt sortiment och vi kommer att börja erbjuda möbler till kontor och arbetsplatser. Givetvis är alla möbler vi erbjuder ergonomiska och passar bra för alla typer av kontor.

En typ av möbler vi kommer att erbjuda är höj- och sänkbara skrivbord. Vi kommer också att erbjuda olika möbler till vilorum, bland annat fåtöljer och soffor men även kontinentalsäng kommer man att kunna köpa hos oss.

Vi vet att detta är något som varit efterfrågat och vi ser fram emot att ta era beställningar så fort vår nya avdelning med möbler har öppnat. Vi jobbar på att få hit alla leveranser och ska ställa i ordning avdelningen – så fort det är klart så kommer vi att slå upp portarna till den. Ni som följer oss här på vår hemsida eller via våra sociala medier kommer givetvis att få information så fort som vi vet vilket datum vi kommer att öppna den nya avdelningen.

Vi kommer också att sälja kontorsstolar som är anpassade för den moderna arbetaren. De kommer i flera olika modeller och med flera olika funktioner som är väldigt bra för alla som arbetar framför en dator eller i sittande ställning under större delen av dagen.

Vi kan också passa på att meddela att vi fått in större delen av arbetskläder till sommaren. Årets kollektioner är uppdaterade och passar utmärkt för alla som arbetar under varmare temperaturer på sommaren. Bland annat snickare och asfaltsläggare kommer att älska våra nya kläder eftersom de är anpassade för arbete i solen under sommarens varmare dagar. Att ha arbetskläder som de vi har inne som kan reglera temperaturen är då guld värt och vi hoppas att ni kommer att tycka om de nya kläder vi har i vårt sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerat *.

*
*
Du kan använda dessa <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr>-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>