Vi har arbetskläder för golvläggning

Vi har arbetskläder för golvläggning

Varmt välkomna ska ni vara till vår blogg här på Arbetsskyddsbutiken. Vi är glada över att kunna meddela att vi har utökat sortimentet och numera har arbetskläder från fler märken och som passar flera olika jobb.

En ny kollektion som vi har fått in är arbetskläder som passar utmärkt för att lägga golv. Dessa arbetskläder består av en tålig tröja med zip-kedja samt ett par byxor med fyllning för knäna så att man kan krypa runt på dessa och lägga golv enkelt. De är också utrustade med många fickor så att man får plats med verktyg i byxorna.

Vi har även en kollektion arbetskläder som passar väldigt bra för alla som lägger industrigolv. Den har varit slut ett tag sedan hela vårt lager köptes upp av ett företag som lägger industrigolv gävle men nu har vi fått in påfyllning och nu är alltså dessa tillbaka i sortimentet.

Något annat som vi har fått in i vårt sortiment är nya snickarkläder som passar perfekt för alla som arbetar på byggen under 2023. Dessa är tåliga och finns i många olika storlekar och modeller och vi rekommenderar verkligen alla byggföretag att titta närmare på dessa.

Alla som är nyfikna på allt nytt vi presenterar inför 2023 är varmt välkomna in i vår butik. Här har vi alla kläder på plats i butiken och man kan också använda sig av våra provrum för att testa kläderna. På så vis kan man få en bra känsla för om kläderna passar för det yrke man ska utöva eller inte, samt om man trivs med dessa själv eller ej.

Ytterligare en sak som kan vara bra att känna till är att vi kommer att ha en utförsäljning på de utgångna modeller som finns kvar i sortimentet. Vi kommer att ha rabatt på alla dessa kläder, mellan 10 och 50 procents rabatt beroende på plagg, och detta gäller så länge lagret räcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerat *.

*
*
Du kan använda dessa <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr>-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>